Oldalunk sütiket használ. Elfogadom
Termékek Menü
+36/70/947-6028

​Vintage lakásdekoráció modern otthonokba

​Vintage lakásdekoráció modern otthonokba

Sokan szeretjük a régi stílusú bútorokat, kiegészítőket, de mivel nem igazán tudjuk őket

beilleszteni a saját otthonunkba, ezért inkább csak messziről csodáljuk őket és sóhajtozva

álmodozunk egy-egy szép darabot megpillantva a kirakatban vagy egy magazin oldalain. 

Ha Te is ebben a cipőben jársz, akkor most végre fellélegezhetsz, hiszen az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő loft stílus tökéletes alternatívát nyújt az antik kedvelőinek.

A loft a padlást, pincét idéző modern egybenyitott tereket ötvözi az antik lakásdekoráció elemeivel. A fa, a beton és az üveg alapanyagok, felületek jellemzik a leginkább, amibe teljesen beleillik a klasszikus és antik lakásdekoráció is.

A 12 személyes vintage ebédlő asztal, a beépített szekrényrendszerek, a régi, méretes bőrkanapé, a kopott íróasztal, ami eddig sehová sem passzolt és sehol sem fért el, mind-mind megfelelő, sőt tökéletes kiegészítői egy loft stílusban berendezett lakásnak.

Lakásdekoráció lehet bármilyen  réz, kerámia, fa tárgy, ami évekkel ezelőtt még mindennapi használati eszköznek minősült. Így a rézkorsó vagy a faládika is teljesen elfogadott kiegészítő ebben a világban. Loft lakásdekoráció lehet egy régi szőnyeg vagy műalkotás is, amelyek a nagy tér tagolásában is szerepet kapnak.

Ne félj a szokatlantól, az újtól, többé ne hagyd ott a kirakatban a nagymamáink korát idéző asztalkát, széket vagy egyéb kiegészítőt! Illessz be modern, minimál lakásába vintage elemeket!

És az eredmény?! A manapság egyik legnépszerűbb stílust képviselő otthonod lesz!

Képek forrása:  itt   itt   itt   itt

Tartalomhoz tartozó címkék: Kőangyal blog
blog comments powered by Disqus