Oldalunk sütiket használ. Elfogadom
Termékek Menü
+36/70/947-6028

​Régi & új - régiségek lakberendezési dekorációként

​Régi & új - régiségek lakberendezési dekorációként

A lakberendezés fontos része a kiegészítők, dekorációs eszközök kiválasztása.

Ezek felkutatása azonban időigényesebb, mint a bútorzat megkeresése, beszerzése és elhelyezése...

Hiszen azok a kis dolgok, amik egésszé és tökéletessé teszik a képet számos helyről származhatnak, akár egy egyszerű boltból, áruházból, bútorüzletből, lakberendezési üzletből és internetről is.

Mindent összeszedni, úgy, hogy passzoljon a bútorhoz, a falhoz, a szoba színeihez és még egymáshoz is, nem kis idő.

  Source

Amire sokan nem is gondolnak, hogy a régiségek is lehetnek kiegészítők, illetve szolgálhatnak dekorációként is.

A nagymama ékszeres doboza, a nagytata pipája, egy váza, egy régi hintaszék, réz, üveg vagy kerámia eszközök, mind - mind csodálatosan mutathatnak és nemcsak az antik stílusú helyiségekben.

  Source

A régiségeket akár saját vagy a család tulajdonából, örökségéből is kihelyezhetünk a polcra, úgy ahogy vannak, de fel is újíttathatjuk, renováltathatjuk őket. Azonban a régiségek már lakberendezési üzletekben és webshopokban is jelentős részét képezik a kínálatnak.

Vannak felújított darabok, melyek ténylegesen valami régiből készültek újragondolva és újraértelmezve, de vannak olyan "régiségek", melyek valójában újak, de olyan eljárásokkal készültek, amelyek képesek teljesen hihetően és valósághűen imitálni a régi stílusjegyeket.

 Source

A régiségek legyenek akár valóban régiek, akár újak, de több stílusba is beleillenek. A régi, klasszikus egyértelmű, hogy képes befogadni ezeket a kiegészítőket, de remek kompozíciók alakíthatók ki úgy is, ha kombináljuk a modern stílusjegyekkel.

A dekorációk elhelyezéséről, egyedi stílusod megmutatásához, kialakításához tanácsokat, útmutatót találsz  az  'OTTHONTEREMTÉS LÉPÉSRŐL - LÉPÉSRE' ebook kiadványukban is. 

 

Vagy kövess minket közösségi oldalainkon, meríts onnan inspirációt:  

instagram    Facebook logoi

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kőangyal blog
blog comments powered by Disqus