Oldalunk sütiket használ. Elfogadom
Termékek Menü
+36/70/947-6028

Modern - rusztikus konyha design

Vera
2015. 06. 15. 18:42:03

 

A konyha központi helyisége az otthonunknak. Mivel sok időt töltünk itt, fontos, hogy tökéletesen tükrözze az ízlésünket. Ha közös térben van az étkezővel, akkor ráadásul itt jön össze a család is az étkezésekhez. Így különös gonddal és figyelemmel kell eljárni dekorálásakor. Íme néhány ötlet, melyek feltkelthetik a figyelmedet.

Ha szereted a rusztikus stílust, de a modern elemeket is fontosnak tartod, akkor a rusztikus - modern stílus ötvözése egyértelműen helyet érdemel az otthonodban. Ezek az elgondolások a régi és új, a befejezett és befejezetlen összehangolásán alapulnak. Monokróm színhatás, vagy kontrasztos tónusok szürkével vagy barnával? Mindegy, bármelyik jöhet.

A következő képeken a stílust jól reprezentáló konyhák kerültek kiválasztásra. Kellemes böngészést!

Nehéz nem szeretni ezeknek a konyhának a stílusát: annyira egyszerű, hogy ettől tökéletes. A helyiségek letisztult, természetes közege, kombinálva az eltérő stílusú dekorációs elemekkel, merész és modern összképet eredményeznek.

Image via studiojake.com

Image via ethanolfireplacepros.com

Image via murraymitchell.com

A bátor kézzel választott padló- és falburkolatok, az erőteljes gerendák hangulata, ötvözve a rozsdamentes konyhai eszközökkel, az újrahasznosított bútorok, indusztriál székek és lámpák a modern környezetben különleges, erőteljes vizuális hatást eredményeznek.

Image via guildquality.com

Image via kitchensinteriors.ru

És az én személyes kedvencem a válogatásból. Fájlalom is rendesen, hogy csak 265 a konyhám belmagassága a nyaralónkban... A pajta-feeling és azok a sárga ülőkék tökéletesen kiegészítik egymást.

Image via homedesignholic.com

Ha pedig egyszer egy loft lakásban élhetnék...

...feltétlenül felhasználnám ennek az enteriőrnek 1-2 ötletét.

Image via welke.nl

Nektek milyen a konyhátok? Melyik stílus, enteriőr a kedvencetek?

Forrás

Kérünk, értékeld a bejegyzést!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog Kőangyal blog
blog comments powered by Disqus