Oldalunk sütiket használ. Elfogadom
Termékek Menü
+36/70/947-6028

Létrára fel!

Fitos Györgyi
2016. 02. 17. 12:16:33
Létrára fel!

 

Létrára fel!

Manapság kedvelt dekorációs elem a létra a lakásban. 

Hogy mennyire igaz, sokszor a jelentéktelen dolgokban rejtelenek a nagy ötletek.Valahogy így van ebben az esetben is. Nem azt gondolom, hogy ennél nagyobb ötlet még nem született, de minden képpen ki lehet vele váltani néhány unalmas polcot, éjjekiszekrényt, fogast. Friss megoldást vihetünk vele az otthonunkban. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden helységbe ezután ezt alkalmazzuk, hiszen, akkor pont azt a plusszt vesszük el, amit szerettünk volna, ha teremt. 

Ehhez a lámpához igazán nem kell sok kellék, és egy óra alatt egyedi világításunk lehet. Nem szükséges villanyszerelő tudás, csak egy patinás szénalétra, és cérnagömbös, vagy egyszerű papírlampionos világító girland felhasználásával pillanatok alatt magunk is elkészíthetjük. Nagy előnye, hogy mobil, és kedvünkre rakhatjuk a lakás bármely helységébe, ahol egy kis hangulatvilágításra vágyunk.

Ez a megoldás kissé bonyolultabb, de  igazán, csak a biztonságos felfüggesztés miatt. Ha nálad nincs a plafonon vagy a közelben, dugalj, akkor a vesszők elrendezésével is alkothatsz bravúros dekorációt. Vidéki stílusú enteriőrök, vagy letisztult skandináv otthonok izgalmas dísze lehet.

Én részemről nem szeretem a szobainast. Ezt a megoldást viszont imádom. Ez lehet egy újragondolt változata. Nyilván, nagyobb teret igényel, de szerintem, megéri. Friss, és egyszerű megoldás lehet az esténként a padlón landoló ruhákra...
A felfüggesztése, két egyszerű fa polctartó konzol,- és egy kis merész festék szín -  csodákra képes!

s

Itt aztán mindennek meg van a helye az ágy mellett. Kisebb hálószobákban szerintem vagány felhasználása lehet egy egyszerű halétrának.Igazán izgalmas, és egyben bájos ez a rusztikus megoldás. Én szeretem.

 

Akinek hasonlóan kicsi alapterületű a fürdője, az pontosan tudja, mennyire fontos, a jó hely kihasználás. Ez az ötletes megoldás, még igazi létrát sem igényel. Jobb barkácsboltban kapható méretre vágatott léc. Négy facsavar, egy csavarhúzó, és egy kevés festék, wax, vagy matt lakk, tetszés szerint.

 

Egy kevésbé rusztikus megoldás, de így is jól kihasználható egy falnak támasztott létra.

Tehát elmondhatjuk a létra mint olyan, egyszerűen nagyszerű.ha tetszett a bejegyzés,létrára fel!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog Kőangyal blog
blog comments powered by Disqus