Oldalunk sütiket használ. Elfogadom
Termékek Menü
+36/70/947-6028
Ön itt jár: > >

Rólunk

AZ ÚJRAÉRTELMEZETT HAGYOMÁNY

Sokan vagyunk úgy, hogy régi, szeretett, vagy éppen csak megtűrt bútoraink között éljük mindennapjainkat.
Emlékszünk a nagyi kredencére, a nagypapa foteljára, melyben vasárnap délutánonként pipázva olvasgatta az újságot. Akkoriban még fontos volt a családi fészek melegen tartása. A kredenc formája kedvesen gömbölyded, csak a színe nem illik a lakásunkba. A fotel karfáján a fény megkopott. Mégis szeretjük ezeket az öreg darabokat, mert érezhetjük bennük kedves emlékeink érintését.
Ezek az érzések inspirálnak, és indítottak el ezen az úton bennünket, hogy újragondoljuk és átszínezzük ezeket a személyes történetekkel átitatott tárgyakat.

Vera: Modern bútorokkal berendezett lakásunkban elsődleges szempont volt számomra a funkcionalitás, a természetes anyagok felhasználása. A három gyerkőc érkezésével egyre fontosabb lett, hogy otthonos légkör vegye körbe őket. Ez az igény visszavitt a régi, hagyományos formákhoz, anyagokhoz, megtartva a modern stílus alapjait. 

Érdekes és szerencsés találkozás a kettőnké, melynek közös alapja a hazánkban is egyre inkább teret nyerő vintage stílus. Első pillantásra furcsának tűnhet, hogy ötvözni próbáljuk a modern és hagyományos stílust, de közös munkánk során sikeresen és harmonikusan hangoljuk össze kettőnk lakberendezésről kialakult nézőpontját. A modern élet kényelmét és célszerűségét eltökélten, mégsem görcsösen egyeztetjük össze a hagyományokon alapuló régi értékekkel. Ez a fajta kettősség élhető, egyedi enteriőrök kialakítását teszi lehetővé. 

Törekszünk a környezettudatosság megvalósítására, mely egyrészt az újrahasznosításban nyílvánul meg, másrészt a termékeink felújításánál, festésénél felhasznált anyagok megválasztásában. Ebben nyújt óriási segítséget Annie Sloan krétafestéke, mely kiváló minősége mellett hihetetlen színeivel teszi izgalmassá munkánkat, széles teret engedve az önkifejezésnek.
Hitvallásunk szerint nem kell teljesen kisöpörnünk otthonunkat, ha valami újra vágyunk, hiszen az is minket jellemez. Akár egy darab is elég... Merjünk bátrak lenni, mikor valami különleges, egyedi ötlet szöget üt a fejünkben, vagy megtetszik egy extravagáns tárgy, amiről úgy gondoljuk, nem illik az otthonunkba... 

Legyen velünk bátor!

 

Szolgáltató adatai:

Cégnév:    KREM-home Kft.
Szolgáltató székhelye: 1033 - Budapest, Vöröskereszt u. 14. I./5.
Cégjegyzékszám:  01-09-209540
Nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése:   Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Elektronikus elérhetősége:    info@krem-home.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége:      +36/70/947-6028
Adószáma:    25342367-2-41
Bankszámlaszáma: UniCredit Bank 10918001-00000082-73040006