Oldalunk sütiket használ. Elfogadom
Termékek Menü
+36/70/947-6028

HOGYAN FIZETHETEK?

Fizetési feltételek

A vásárlás után azonnal küldünk egy elektronikus levelet, amelyben minden fontos információ megtalálható. A szállítási díjak alakulását ERRE A LINKRE KATTINTVA TALÁLOD.

-  Amennyiben az UTÁNVÉTES FIZETÉST választod, úgy a termékek vételárát és a szállítás díját átvételkor kell kiegyenlítened.
A hétfő - csütörtök 14 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon, a pénteken 14 óráig beérkezőket hétfőn, a hétvégi rendeléseket pedig a következő hét keddjén adjuk postára.

- Ha az ELŐREUTALÁSOS FIZETÉST választod, úgy a termékek vételárát és a szállítás díját a vásárlását visszaigazoló e-amilben megkapott bankszámlaszámra kell átutalnod, rendelésedet az összeg beérkezése után tudjuk teljesíteni. 
A fizetendő összeget az UniCredit Bank, 1029 - Budapest, Hidegkúti út 167. sz. alatti fiókjánál vezetett, 10918001-00000082-73040006 számú bankszámlára kérjük átutalni. A bankszámla tulajdonosa  a  www.krem-home.hu Kőangyal Remake & Enteriőr Manufaktúra webáruház üzemeltetője, a KREM-home Kft., székhelye: 1033 - Budapest, Vöröskereszt u. 14. I./5.

- Amennyiben a SZEMÉLYES ÁRUÁTVÉTELT választod, úgy a termékek vételárát több módon: előreutalással, bankkártyás, illetve PayPal fizetéssel és átvételkor a helyszínen is kiegyenlíteni. Ebben az esetben szállítási költség nem terheli a vásárlót.
Az átvételre előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Ügyfélszolgálatunk felkeres időpontegyeztetésére: hétfő - csütörtök 14 óráig beérkező rendelések esetében a következő munkanapon, a pénteken és hétvégén leadott rendelések esetében hétfőn.
Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei: info@krem-home.hu  illetve +36/70/947-6028

- A BANKKÁRTYÁS FIZETÉS révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz webáruházunkban és üzletünkben is. A kiválasztott áruk megrendelése után az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítunk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC / CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben ilyen a Te Maestro bankkártyádon nem található, érdeklődj Bankodnál.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsájtott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó Bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj Bankodnál, hogy kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

- KEDVEZMÉNYRE JOGOSÍTÓ KUPONJAINK is a fizetés folyamán használhatóak fel. Ezek a következők lehetnek: 
%-ban meghatározott kedvezmény ( pl.: 25% kedvezményre jogosító kupon ) 
Összegben meghatározott kedvezmény ( pl.: 2.000 Ft. értékű kupon ) 
Szolgáltatásra jogosító kedvezmény ( pl.: díjmentes szállítás ) 
Vásárlási utalvány ( pl.: 25.000 Ft. értékű vásárlási utalvány )
Kuponérvényesítés menete: Kupont csak regisztrált vásárló érvényesíthet! Új vásárlóinkat kérjük, előbb végezzék el a regisztrációt!
Azaz, amennyiben Te webáruházunkban, egy kiállításon vagy rendezvényen jutottál valamely kedvezményre jogosító kuponunkhoz, esetleg ajándékutalványt kaptál egy családtagodtól, akkor regisztrált vásárlónként nincs más teendőd, jelentkezz be oldalunkon e-mail címeddel és jelszavaddal. Válaszd ki a Neked tetsző termékeket, tedd be a kosaradba. Mikor befejezted a vásárlást, a kosár gombra kattintva, a termékek képe alatt találod a kupon beváltása feliratot. A beváltás gomb előtti mezőbe írd be a kuponkódodat, végezetül kattints a beváltás gombra. A szerver automatikusan levonja a kedvezményt, amit az összesítésben meg is jelenít. Ezt követően vagy a pénztárba lépve lezárhatod a műveletet, vagy folytathatod is a vásárlást, mert a továbbiakban a kosárba rakott termékek értékéből is levonja a rendszer a kedvezmény mértékét.
Akcós termékek vásárlására kupon nem használható. Egy vásárlásnál egy kupon érvényesíthető! Amennyiben több kuponnal is rendelkezel, mindig a magasabb kedvezményt biztosító kupon célszerű beváltanod.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Gyakori kérdések