Oldalunk sütiket használ. Elfogadom
Termékek Menü
+36/70/947-6028

HOGYAN ÉS MIKOR KAPHATOM MEG RENDELÉSEMET?

Hogy megtaláljuk a Neked legmegfelelőbb és legkényelmesebb megoldást, az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

Személyes átvétel Budapesten

egyeztetéssel

Házhozszállítás futárszolgálattal  3-4 munkanap
Házhozszállítás nagybútoroknál  egyéni, telefonos egyeztetés alapján

A szállítási díjak alakulása:

- A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL BUDAPESTEN természetesen, ingyenes.

- Webáruházban lehetőséged van BANKKÁRTYÁS FIZETÉSRE:  így kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz. A kiválasztott áruk megrendelése után az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítunk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC / CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben ilyen a Te Maestro bankkártyádon nem található, érdeklődj Bankodnál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsájtott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó Bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj Bankodnál, hogy kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

- Amennyiben a kiválasztott terméke(ke)t ELŐREUTALÁSOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL rendeled meg, úgy azt 20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenesen, ez alatt pedig bruttó 990 Ft-os díj ellenében juttatjuk el Neked, ha a megrendelt termékek között nincs bútor.

- UTÁNVÉTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL 20.000 Ft feletti rendelés esetén 490 Ft, ez alatt pedig bruttó 1.490 Ft a postázás díja, ha a megrendelt termékek között nincs bútor.

- BÚTOROK MEGRENDELÉSE esetén a házhozszállítás díja a következők szerint változik: normál méretű bútorok esetén 2.990 Ft, nagy méretű vagy különlegesen sérülékeny bútorok esetén 5.990 Ft a szállítás díja, mely érvényes Magyarország teljes területén. Bútorok házhozszállítással való megrendelése esetén nincs ingyenes szállítás, 20.000 Ft összérték felett sem. A szállítási díj egyszer kerül felszámolásra, abban az esetben is, ha több bútort rendelsz egyszerre, ilyenkor a legnagyobb kiválasztott bútor szállítási díját veszi automatikusan figyelembe a rendszerünk. Nagy méretű bútornak azok a termékek számítanak, melyeknek egyik oldala meghaladja a 120 cm-t és/vagy súlyuk a 40 kg-ot.

Tartalomhoz tartozó címkék: Gyakori kérdések