Oldalunk sütiket használ. Elfogadom
Termékek Menü
0
+36/70/947-6028

Egyedi bútorok - vintage bútorok, loft bútorok

Megbecsülve a múltat, szeretgetve simogatni a régi formákat...

Csinálni valami újat, ami minket tükröz...

Életre kelteni egy kis "csavarral" a megkopott bútorokat...

Rendezés:
Nézet:


 

XX. század eleji kétajtós, romantikus megjelenésű ruhásszekrény.
Az eredeti olajfesték réteget, Driftwood /uszadékfa színű környezetbarát tejfestékre cseréltük le. Az ajtókon lévő két ovál bemarást, fekete táblafestékkel tettük vagánnyá. Így krétával magad is üzenhetsz rajta, ha ezt a szekrényt konyha/étkezőben használnád. Amennyiben háló, vagy gyerekszobába szánod, akkor tartós krétafilccel is írhatsz személyes szövegeket.
A szekrény polcos, alján hosszú fiók húzódik, ami sok cuccot elnyel.

 

M érete: 200x120x49,5 cm.

 

Raktáron
215.000 Ft

Szállítási idő 3 hét. 

A '70-es évek klasszikus foteljának újjászületése.

A cégünk által forgalmazott, osztrák Sonnhaus cég kiváló minőségű és gyönyörű, antik hatású bársony szövetei közül erre az égkék színre esett a választásunk a kárpitozásnál.

Magassága: 85 cm
Szélessége: 68 cm
Ülőfelülete: 60X50 cm 

Raktáron
75.000 Ft

Nagyvonalú, elegáns grafitszürke négyszemélyes asztal, kecsesen ívelt lábakkal.

Az antikolás különlegessé teszi a lapján lévő hagyományos mintákat.

Mérete: 78 x 78 x 75 cm.

Raktáron
48.800 Ft

Az Antibes Green és Burgundy, koptatott technikával elért, színkombinációja igazi vagány darabbá teszi.

Három fiókos kis komód, amelynek különlegességét a fiókok régi, repedezett fából keszült előlapjai adják.

A fiókok alkalmasak fehérneműk, játékok vagy akár iratok tárolására is.

Ajánljuk country, bohém vagy akar loft hangulatú otthonokba, mindazoknak, akik szeretik a színeket.

 

Méretei: 45 x 45 x 65 cm.

Raktáron
39.000 Ft

Friss színekkel, új szivaccsal, huzattal fiatalított hajlított karosszék.

Magassága:82 cm

Ülőfelülete: 42 x 38 cm

Raktáron
25.000 Ft

Vagány kis puffok a '70-es évekből. Teljes felújításon estek át, új szivacs, vastag lenvászon huzat, sötét szegecsek.

Az átcsizsolt lábakra dark wax került.

Ülőfelülete: 32 x 32 cm

Magassága: 43 cm

Raktáron
23.000 Ft

Vintage polc, az angol zászló mintájával.

Vagány, pasis darab, bár egy hófehér, nőies környezetben is el tudom képzelni, mondjuk telefonos asztalkaként ...

Mérete: 52 x 36 x 80 cm

Raktáron
22.000 Ft

Vidéki, rusztikus otthonok konyháinak, előszobáinak kiegészítője lehet ez a praktikus, akasztós polc. Kellemes felhő kék színe remekül mutat a shabby chic konyhákban. Az akasztókra nem csak bögréket akaszthatsz, hanem vászonból varrt/hímzett zsákocskákban tarthatod a diót, mogyorót...

Hossza: ​84 cm

Össz magasság: 47 cm

Polc szélessége: 10 cm

 

Raktáron
18.800 Ft

 

 Vintage tantermi szék. Eredetileg németországi általános iskolában használták.
Az ülését és a háttámlát egyaránt vidám virágmintával dobtuk fel. A fémrészeket alaposan visszacsiszoltuk, de meghagytuk eredeti állapotában, ezzel erősítve vintage érzetét. Bohókásan vidám kislány szoba kedves bútora lehet. Akár natúr asztal, akár színes asztal remek kiegészítője.


Mérete: 38 x 46 x 72 cm. 

Raktáron
17.500 Ft

Gondosan csiszoltuk és felületkezeltük. Úgy éreztük, a kevesebb több...

 

Magassága: 82 cm, ülőke szélessége: 42 cm

Raktáron
17.500 Ft

Gondosan csiszoltuk, felületkezeltük. A "kevesebb = több" elvet egy apró, nőies minta finomítja.

 

Magassága: 82 cm, ülőke szélessége: 42 cm

Raktáron
17.500 Ft

Klasszikus iskolai szék, fém lábakkal, French Linen festékkel.

Mérete: 35x32 cm, magasság: 76,5 cm.

Raktáron
12.000 Ft

Vintage kis asztal lányoknak. Antikolt felülete és a párizst idéző decoupage díszítés teszi különlegessé.
 

Raktáron
8.900 Ft

Ismerje meg a vintage világát!

Bátran állíthatjuk, hogy a vintage soha nem fog kimenni a divatból. De miért is ekkora a rajongás ezért a stílusért? A következőkben a vintage-ről és a hozzá tartozó bútorokról mutatunk egy kis ízelítőt.

A vintage klasszikus korszaka az 1920-as évektől az 1970-es évekig tartott. Ismertetőjegye, hogy szívesen használja fel a régi korokra emlékeztető tárgyakat, bútorokat, akár ruhákat is, egyszóval mindent, ami nosztalgikus, játékos és élénk. A vintage rajongói legfőképpen azért szeretik ezt a stílust, mert kellő kreativitást enged nekik, hogy kedvükre kombinálják a tárgyakat egymással, így formálva lakásukat a saját ízlésük örömére.

vintage bútorok berendezésére is ez jellemző, hiszen, számtalan korból származhatnak. Így a vintage-be belefér a nagyszüleink bútoraitól kezdve a funkciótlan kiegészítőkön át a mindennapokban használt tárgyakig szinte minden.

vintage bútorokról általánosságban elmondható a régies, kopottas kialakítás. Manapság az irántuk való igényt jól mutatja, hogy már kifejezetten gyártanak ilyen régies hatást tükröző székeket, asztalokat és egyéb bútorokat.

Ha Ön is szeretné feldobni otthonát vintage bútorokkal, tekintse meg termékeinket és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Régi bútorok tisztítása és karbantartása?

A régi bútorok napjainkban egyre népszerűbbek a lakberendezésben, ugyanis olyan egyedi hangulatot kölcsönöznek az ingatlanoknak, amelyet modern berendezési tárgyakkal semmiképp sem érhetünk el. Ugyanakkor a régi bútorok egyik hátránya, hogy folyamatos karbantartást és minőségi tisztítást igényelnek, így erre mindenképp nagy figyelmet érdemes fordítani.

A tisztítás természetesen nem történhet akármilyen tisztítószerrel. Ahhoz, hogy a régi bútorok állaga ne változzon, mindenképp érdemes speciális tisztítószereket használni, amelyek megóvják az adott bútor felületét, s így nem okoznak elszíneződéseket. A napjainkban kapható tisztítószerek nagy része kíméli a fa és fém felületeket, de akadnak maró hatású vegyszerek is, így a vásárlás előtti alapos tájékozódás mindenképp indokolt. Fontos tudni, hogy a régi bútorok szinte minden esetben sérülékenyebbek, így már az elhelyezésüknél is figyelni kell arra, hogy statikailag helyes pozícióban álljanak. Ha a szekrény akár minimálisan is meg van dőlve, az hosszú távon komoly problémákhoz vezethet. Tévhit például, hogy a régi bútorok nem képesek elvetemedni. Ez száraz környezetben valóban így van, viszont a pára nagy ellensége a bútoroknak és a hatására az elvetemedés sajnos könnyedén jelentkezhet.

Tehát nélkülözhetetlen szem előtt tartani, hogy a régi bútorok jóval igényesebbek, s így a tisztításuk, karbantartásuk is jóval nagyobb erő befektetést jelent. Ha tanácsokra van szüksége a téma kapcsán, keressen minket bizalommal és megválaszoljuk kérdéseit!

 

Honnan szerezhetők be egyedi bútorok?

A futószalagon gyártott bútorok és lakáskiegészítők korában az otthonunk berendezésében nem könnyű valami egyedülállót kivitelezni. Hiszen pakolhatjuk akárhogy, kombinálhatjuk akármivel, de úgyis ugyanazok, vagy legalábbis nagyon hasonló berendezési tárgyak jelennek meg nálunk is, mint a szomszédjaink, ismerőseink lakásaiban.

Az egyedi bútorok beszerzése nem egyszerű dolog, hiszen általában csak az erre szakosodott üzletekben találhatunk ilyen darabokat. Ilyen bolt nincs minden sarkon és a kínálat sem túl nagy, így sok időbe telhet, míg egy egész szoba vagy nem beszélve lakás berendezésére elegendő bútordarabot összeválogatunk. Szerencsére Ön épp jó helyen jár, hisz mi is szerelmesei vagyunk ezeknek az egyedi bútoroknak, és széles választékkal várjuk. A legjobb alternatíva a sok-sok sétálás helyett az, hogy az otthoni kényelemben, bebújva a sarokba átnézi kínálatunkat, és fejben már össze is tudja rakni, hogy mi hova fog kerülni és hogy mutatnak majd egymás mellett a darabok.

Könnyedén megtalálható az Önnek tetsző stílus minden darabja, egyedi bútorok és dekorációs eszközök. Áruházunk 0-24 órás nyitvatartási idővel várja, kellemes böngészést kívánunk!

 

A loft stílus jellemzői

A loft stílus jellemzőiA loft stílusú lakások népszerűsége külföldön indult diadalútjára, de mára hazánkban is egyre elterjedtebb a hatalmas tereket kínáló nagypolgári lakások használata. A loft lakáshoz, loft stílus dukál. De milyen bútorok, és milyen lakásdekoráció illik a magas, egybefüggő terekhez? Nem kell kizárólag a new yorki éhező művészek bohém és kopottas stílusánál leragadni, a loft ugyanúgy lehet sikkes, minimalista és elegáns is.

A tértagolás kiválóan megoldható nagy, színes szőnyegekkel, hangsúlyos képekkel, poszterekkel. A klasszikus loft stílus színei a természetes színek, amelyek len és vászon textíliákról köszönnek vissza, de nem ritka az állatbőr sem. Loft bútorok tekintetében örökzöld választásnak számítanak a letisztult vonalvezetésű, modern darabok, amelyek nyugodtan lehetnek túlméretezettek, nehogy elvesszenek a térben. Az antik bútorok is megtalálják a helyüket egy ilyen lakásban, ízlésesen vegyítve egyéb stílusú darabokkal modern, eklektikus hatás érhető el velük.

Loft stílushoz illő lakásdekorációkat, vintage bútorokat, kiegészítőket keres? Nálunk megtalálja!